Félkemény sajtok

Félkemény sajtjaink közül kár bármit is kihagyni… Próbálja ki őket, nem fog csalódni!

Trappista

Ennek a sajtnak valódi történelme van! Trappista szerzetesek készítették először a Notre Dame de Port-au-Salut Apátságban, majd innen Bosznián keresztül került a titkos recept Magyarországra. Azóta is népszerű a szülőhelyén, Franciaországban, de Boszniában és Szerbiában is. Miközben idehaza messze a legkedveltebb sajttípus, trappistánk egyszerre hordozza a sok száz éves tradíciót és a modern kor innovatív gyártási megoldásait.

Kiszerelések1.4kg700g300gSzavatosság

75-90 nap

Átlagos tápérték 100g termékben
  • Energia
  • 1356kJ/327-329kcal
  • Fehérje
  • 23g
  • Szénhidrát
  • 0.5-1
  • Zsír
  • 26g
Vissza a listához