Hírek

Aktualitások és érdekességek a Kőröstej háza tájáról!

​Új Hajdú grillenyica serpenyős & grillsajt

A kedvelt Hajdú parenyica íz sütésre készen…Igazi csemegével indul a szezon a sajtrajongók számára, hiszen új taggal bővült Magyarország vezető grillsajt családja.

Az új grillenyica mindent felvonultat, amit ízében csak egy bükkfán füstölt parenyica nyújthat, miközben vérbeli grillsajtot alkotott a gyártó Kőröstej.A sajt felhasználható grillezett vagy sült sajtszeletként változatos köretekkel; szendvicsekben, de akár különleges főzelékfeltétként, füstölt húsok helyett iskiválóan megállja a helyét.

A Hajdú grillenyica elsöprő, sosem látott sikert aratott az előzetes kóstolási teszteken, ígybiztosan sokak kedvencévé válik mára tavaszi időszakban is.

A termék 2018 áprilisától érhető el az üzletekben.

További hírek

Már magyaros ízesítéssel is hódít a Hajdú grillsajt

Az elmúlt években megszokhattuk, hogy a nyári időszak egyik legpezsgőbb sajtszegmense a Magyarországon korábban szinte nem is létező grillsajtpiac. Most igazi különlegességgel lepte meg az itthoni sajtkedvelőket a Hajdú: magyaros ízesítésű, kolbászfűszeres grillsajtok jelentek meg a polcokon az eddig inkább a mediterrán vonalat követő levendulás, gyrosos és chilis-lime ízesítések mellett.

Bővebben »
Örömmel várjuk új kollégáinkat!

A sok nehézség közepette nagyon sokan dolgoznak azért, hogy a Hajdú, Talléros és Kőrösi márkájú sajtjainkkal és más, a Kőröstej üzemekben gyártott tejtermékekkel mi is hozzájárulhassunk a biztonságos élelmiszerellátáshoz. Köszönjük a helytállást mintegy 900 üzemi munkatársunknak, beszállítóinknak és partnereinknek! ​

Bővebben »
Vadonatúj ízek a Hajdú grillsajtok kínálatában

A nemzetközi piacon is kedvelt, vezető magyar grillsajtcsalád az idei szezonban is új ízekkel csábítja a grillsajt-kedvelőket.

Bővebben »