Hírek

Aktualitások és érdekességek a Kőröstej háza tájáról!

​Hajdú mediterrán joghurtsajt görögös és olaszos fűszerezéssel

Ínycsiklandozó, rafinált fűszerezésű termékekkel egészítette ki mediterrán joghurtsajt-palettáját a Kőröstej. Az új, délies ízvilágú termékvariációkkal elsősorban a magyar piacot szeretnék meghódítani.


A Hajdú mediterrán joghurtsajtcsalád új tagjai:

 • görögös joghurtsajt fokhagymával, oregánóval és korianderrel
 • olaszos joghurtsajt szárított paradicsommal és bazsalikommal

 • A fűszerkeverékeket gondosan tesztelték, a Hajdú grillsajtoknál maximálisan bevált,kiemelkedő minőségű fűszercsaládból válogattak. A termékek bevezető promóciójában a BL-győztes Győri Audi ETO KC kézilabdázói is részt vesznek.


  Bevezetés hónapja: 2016. július

  További hírek

  Már magyaros ízesítéssel is hódít a Hajdú grillsajt

  Az elmúlt években megszokhattuk, hogy a nyári időszak egyik legpezsgőbb sajtszegmense a Magyarországon korábban szinte nem is létező grillsajtpiac. Most igazi különlegességgel lepte meg az itthoni sajtkedvelőket a Hajdú: magyaros ízesítésű, kolbászfűszeres grillsajtok jelentek meg a polcokon az eddig inkább a mediterrán vonalat követő levendulás, gyrosos és chilis-lime ízesítések mellett.

  Bővebben »
  Örömmel várjuk új kollégáinkat!

  A sok nehézség közepette nagyon sokan dolgoznak azért, hogy a Hajdú, Talléros és Kőrösi márkájú sajtjainkkal és más, a Kőröstej üzemekben gyártott tejtermékekkel mi is hozzájárulhassunk a biztonságos élelmiszerellátáshoz. Köszönjük a helytállást mintegy 900 üzemi munkatársunknak, beszállítóinknak és partnereinknek! ​

  Bővebben »
  Vadonatúj ízek a Hajdú grillsajtok kínálatában

  A nemzetközi piacon is kedvelt, vezető magyar grillsajtcsalád az idei szezonban is új ízekkel csábítja a grillsajt-kedvelőket.

  Bővebben »